LED Sfeer Kaarsen

LED-Sfeer-Kaarsen
Loxe Design biedt u de beste kwaliteit LED sfeer kaarsen aan van dit moment. Bij de kaarsen van het merk Luminara wordt er gebruik gemaakt van een techniek die ontwikkeld is door Disney. Sprookjesachtiger kunt u het niet maken. Laat u verrassen door ons assortiment en deze led kaars met beweegbare vlam.


De kracht van de Luminara kaarsen zit hem niet alleen in het vlam-effect. Ook de lichtopbrengst van de vlam is natuurgetrouw en komt nagenoeg overeen met die van een echte vlam. Dit is iets dat geen andere ledkaars kan evenaren. Bekijk de video's bij de producten en laat u verrassen... 

De Luminara kaarsen maken gebruik van de “Moving Flame”-technologie, geïnspireerd door de kaarsen die gebruikt worden in het Haunted Mansion themapark van Disney. Het indrukwekkende vlameffect en de echte wax maakt dat Luminara kaarsen praktisch niet te onderscheiden zijn van traditionele kaarsen.

De gepatenteerde Luminara kaarsen zijn geschikt voor elke locatie waar u echte kaarsen zou gebruiken, alsook op plaatsen waar u gewoonlijk niet in staat zou zijn om een conventionele kaars te plaatsen. Simpel maar elegant, het is de perfecte keuze als u een veilige, maar gezellige warme sfeer wilt van kaarslicht. Een hele reeks van commerciële en privé-omgevingen kunnen dankzij Luminara genieten van veilig, mooi en handig kaarslicht.


Laatst bekeken producten

Volg ons op:

Social Media