retourneren

Het retoureren is geen probleem bij LOXE DESIGN wij rekenen geen retourkosten in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Bent u niet blij met uw bestelling, dan zijn wij ook niet blij! Neem wel altijd even contact met ons op via de mail (info@loxe.nl). Is het product beschadigd tijdens het transport, dan vervangen wij dit kostenloos. Wilt u uw product gewoon terugsturen, dan kan dat. Uw aankoop bedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort.

WETTELIJKE BESCHERMING

Wanneer u een aankoop of bestelling doet via LOXE DESIGN bent u te allen tijde beschermd middels een afkoelingsperiode, onderdeel van de wet ‘kopen op afstand’ die u als consument beschermt bij het kopen via internet. Als consument dient u, voordat er een overeenkomst op afstand wordt afgesloten, te beschikken over voldoende, duidelijke en begrijpelijke informatie. Het commerciële oogmerk van de verkoper moet duidelijk naar voren komen. 

Het product mag niet gemonteerd zijn en mag alleen in de volledige, onbeschadigde en originele verpakking geretourneerd worden. 

Kortom: Niet tevreden? Geld terug!


AFKOELINGSPERIODE

Er geldt een afkoelingsperiode van 14 werkdagen na aflevering van een product. U als consument mag het product zonder reden binnen deze periode retourneren, hiervoor heeft u na de aanmelding ook 14 dagen de tijd. LOXE DESIGN mag wel aanvullende voorwaarden verbinden aan het retourneren, zie onze algemene voorwaarden.

Als het product binnen de afkoelingsperiode is teruggestuurd en is ontvangen zonder schade in de volledige verpakking, is LOXE DESIGN verplicht het door u betaalde bedrag binnen 14 dagen terug te betalen. Voor een volledig overzicht van de wet ‘kopen op afstand’ bezoekt u de voorlichtingswebsite van de overheid, www.Postbus51.nl 

De herroepingstermijn (afkoeling) verstrijkt 14 dagen na de dag:

  • waarop het artikel in uw bezit is 

  • bij meerdere artikelen in een bestelling, die afzonderlijk worden geleverd: waarop u het laatste artikel heeft ontvangen

  • bij een artikel dat uit verschillende onderdelen bestaat: waarop u het laatste onderdeel heeft ontvangen.

U maakt gebruik van het herroepingsrecht door: 

  • het geven van een retouropdracht via onze site, of via een van onze medewerkers.

  • Na het aanmelden van je retourzending, heeft u nog 14 dagen gelegenheid om het artikel daadwerkelijk te retourneren

U kunt het artikel alleen terug sturen als:

  • het artikel compleet is
  • in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking.
  • Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat u het artikel op een op andere wijze heeft gebruikt dan u in een winkel zou doen, mogen wij u aansprakelijk stellen.
  • Producten die als "korting" worden aangeboden kunnen niet worden geretourneerd.

U kunt ook door het invullen van het modelformulier (hieronder) aangeven dat u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht. U bent echter niet verplicht het modelformulier te gebruiken, ook zonder het formulier geldt het herroepingsrecht. 

Met het toepassen van het herroepingsrecht vervalt niet uw eventuele betaalverplichting. U zult wel binnen de gestelde termijn moeten betalen. Is door het retour verwerken in onze administratie een tegoed ontstaan en heeft u de bestelling vooraf met iDEAL betaald, dan storten wij dit zo spoedig mogelijk op uw rekening. Dat betekent: binnen 5 dagen na verwerking van het retour en uiterlijk 14 dagen na uw retourmelding. 

Als u nog facturen met een betalingsachterstand open heeft staan, storten wij niet terug. We verrekenen het bedrag dan met dit openstaande saldo. Tegoeden, ontstaan door het verzilveren van een waardebon betalen wij niet uit.

Meer vragen? Bel ons gerust op 046 - 426 36 17

 


VEILIG WINKELEN

Bij LOXE DESIGN heeft u de keuze uit verschillende betaalmogelijkheden. Alle betalingen gaan via een beveiligde SSL-verbinding. Daardoor zijn al uw gegevens beschermd en kunnen ze niet worden gelezen door derden.

Alle vermelde prijzen op onze website zijn inclusief 21% btw.

LOXE DESIGN biedt u de volgende betaalmogelijkheden:
- iDEAL
- Overboeking per bank
- PayPal
- CreditCard 
- Achteraf betalen met Klarna
 

                        
(onze betaalmogelijkheden, overboeking per bank is ook mogelijk)


iDEAL

Bij LOXE DESIGN kunt u gemakkelijk en snel betalen met iDEAL. Kiest u voor deze betaalwijze, dan betaalt u het gevraagde bedrag online via uw eigen bank. Aan deze betaalmethode zijn verder geen kosten verbonden. U kunt betalen met iDEAL als u gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, Regio Bank, KNAB, Van Lanschot of Triodos Bank. 


MisterCash

Met Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Gebruik maken van Mister Cash is mogelijk zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Betalen met Mister Cash is heel eenvoudig en verloopt snel. Aan deze betaalmethode zijn verder geen kosten verbonden. Mister Cash is voor Belgische klanten de meest gebruikte online betaalmogelijkheid en wordt niet in Nederland verstrekt door banken. 


Overboeking per bank

Wanneer u tijdens het bestelproces kiest voor de betaalmethode “Overboeking” en vervolgens klikt op “Plaats bestelling” ontvangt u een orderbevestiging per mail. In deze orderbevestiging staan alle betaalgegevens om uw order te betalen per bank. Let er op dat u bij het overschrijven van de bedragen uw ordernummer als referentie gebruikt zodat wij deze kunnen koppelen met uw bestelling. Zodra de betaling bij ons binnen is zal de order bij ons worden verwerkt en ontvangt u bericht betreffende de levertijd van uw bestelling. Aan deze betaalmethode zijn verder geen kosten verbonden.


PayPal

Met PayPal hoeft u geen gegevens van uw bankrekening of van uw creditcard door te geven. U betaald eenvoudig met uw e-mailadres en uw wachtwoord via uw eigen PayPal account. U kunt gratis een PayPal account aanmaken door uw creditcard of bankrekening te koppelen aan een PayPal account. Voor meer informatie over het aanmaken van een PayPal account zie: www.paypal.com. De kosten voor een betaling via PayPal zijn 2,5% van het totale orderbedrag, deze kosten worden één op één doorberekend.


CreditCard

Wanneer u kiest voor de betaalmethode CreditCard is het belangrijk dat u deze koppelt aan PayPal. Als u gebruik maakt van deze service betaalt u 2,5% extra over uw aankoopbedrag. Deze worden direct aan u doorberekend tijdens het afrekenproces.
 


Klarna – Achteraf betalen (Nederland)

Klarna voert voor LOXE DESIGN het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Klarna. 

Klarna houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid.

Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Klarna niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Klarna. 

Volg ons op:

Social Media